Äntligen!

Så fick jag äntligen mina höstlökar😍 massa olika tulpaner, allium och skägglök. Målet är att de ska i jorden imorgon, men vi får se om det blir så. Det var tur att det dröjde innan de kom med tanke på hur varmt det varit. Kan ju inte sätta dem i jorden när det är 22° och tulpaner är ju lite känsliga så det måste vara lite svalare temperaturer. Mina dahlior blommar för fullt fortfarande så de får vara kvar i jorden ett tag till. Igår var jag ute och käkade och drack goda drinkar med 2 av mina kollegor, hur mysigt som helst och massa goa skratt fick vi. Ikväll blir det mys hemma hos Andrejs bror och hans fru. Väntar ivrigt på att mina soffbord ska komma också som jag beställt så vardagsrummet blir komplett. Nästa vecka beräknas de komma så det ska bli härligt att få byta. Vi har haft 5 eller 6 olika soffbord nu på 3 år för det blir aldrig riktigt bra så hoppas verkligen att vi blir nöjda nu. Har nu äntligen bestämt mig för hur vin väggen i källaren ska se ut också och det kommer upp bilder så fort det är klart. Först måste vi inhandla material så vi kan börja bygga. Ha en mysig kväll!/Madde

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: