Myslördag!

Det var ett tag sedan jag skrev nu, men det har verkligen varit full rulle här hemma. Igårkväll var vi hemma hos våra vänner Caroline & Daniel och deras goa barn. Vi käkade pizza, drack vin och bara satt och snackade och hade det hur mysigt som helst. Ungdomarna hängde och barnen lekte. Så tacksam för dessa mysiga stunder vi har tillsammans. Idag har jag och Kevin haft egentid och varit på Väla och shoppat enligt Kevins önskemål, ja jag klagade inte haha. Stötte på en gammal vän som jag inte sett på väldigt många år så vi stod och snackade en liten stund medan Kevin provade kläder. Efter Väla åkte vi till basilika och hämtade mat, så gott! Nu blir det myskväll med hela familjen och troligtvis en bra film till det. Ha en mysig lördag! /Madde

Myskväll hos familjen Christensson❤
Vår älskade Kevin❤
Mys❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: