Blomrabatten fixad!

Imorse var jag äntligen ute och rensade i blomrabatten. Så mycket ogräs där var nu när jag inte rensat på ett tag. Nu är den iallafall redo för höstlökarna som ska komma snart. Längtar så till jag ska plantera dem. Klippte även av några kvistar från min dragonfire och vallmo som nu torkat, finns ju massor av fröer där i som ska sparas till nästa vår. Passade på att gå in i växthuset och plocka lite grönsaker också. Börjar bli mindre och mindre att plocka nu, men plantorna levererar än. Luktärterna blommar fortfarande så jag plockade in en bukett och satte i badrummet. Doftar så gott därinne varje gång man öppnar dörren. Njuter verkligen när jag har tid och kan göra det jag älskar mest och försöker få ut så mycket som möjligt av helgen. Kvällen har spenderats i källaren där både jag och Andrej har målat. Blev några nya tavlor och jag testade på acryl pouring teknik. Jättekul så det kommer jag göra fler ggr. Skulle haft mer färg bara så det hade blivit lite mer effekt, men nu vet jag ju till nästa gång. Roligt också att jag och Andrej har hittat något vi båda tycker är kul och kan göra tillsammans. Vi är ett bra team han och jag❤ Han är ju inte lika exalterad över blommor och inredning som jag är haha så det är guld värt att vi kan måla tillsammans. Nu ska jag njuta resten av kvällen med ett glas vin. Önskar er en trevlig kväll!/Madde

Solrosen har fått flytta in.
Fyllda med fröer till nästa år.
Dagens skörd.
Så glad för dessa blommor.
Acryl pouring.
Mys😍

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: