Julpyssel hela helgen!

Denna helg har varit i julens tecken. Igår satte vi upp all julbelysning utomhus utom vår uppblåsbara tomte som vår käre katt Nelson har tuggat i sönder sladden på. Han stod inte högt i kurs hos mig igår kan jag säga haha. Hursomhelst så blev det så mysigt med julbelysningen. Även granen fick komma upp igår och jag, barnen och Emilios flickvän Emma klädde den tillsammans. Älskar att vakna upp på morgonen, tända granen och sätta mig och njuta av en kopp kaffe i allt julmys. I övrigt så har jag pysslat ihop en dahlia när jag haft lite tid över som jag gjort av en bok. Väldigt tålamodsprövande, men ett mysigt avbrott från annat. 217 boksidor och 434 strutar senare så blev den färdig. Kanske inte den snyggaste, men första gången jag testar och det kan ju bara bli bättre eller hur? Kommer upp beskrivning på hur jag gjort senare. Julgranskulorna som jag pysslade ihop förra året kunde nu äntligen också hängas i granen. Helt underbart att vakna upp imorse av att den första snön föll mot marken. Inga stora flingor, men ändå så passande till 1:a advent. Nu ska jag köra in till stan och försöka inhandla mig en adventsljusstake då min käre man har lyckats städa och trolla bort den jag hade. Önskar er alla en riktigt mysig 1:a advent. /Madde

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: