En av mina drömmar börjar bli verklighet!

Tappade hakan när jag hem från jobb idag! Jag har ju pratat ett tag nu om att jag så gärna skulle vilja ha en asiatisk del i trädgården och har en vision i mitt huvud hur det ska se ut och var den ska vara och jag och Andrej bestämde att det får bli nästa år som vi påbörjar det. Ni som känner oss vet ju hur vi fungerar. Jag har massa visioner, projekt och drömmar och Andrej gör dem till verklighet. Han är helt fantastisk på att göra mig lycklig och får alla mina önskningar att gå i uppfyllelse. Så idag när jag är på väg hem från jobb och kör upp på vår uppfart vad är det första jag ser då tror ni? Jo han har såklart börjat bygga på min asiatiska allé😍 Nu återstår bara mitt jobb med att dekorera och plantera typiska asiatiska växter och några plattor ska läggas på gräset som leder in till allén. Det kommer bli så bra när allt är färdigt. Här kommer en liten sneak peak på hur det ser ut just nu, men fler bilder kommer sen när projektet är klart. Ha en mysig kväll!/Madde

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: