Shopping och inredning.

Idag hörde min barndomsvän Caroline av sig och frågade om jag ville hjälpa henne att välja ut dekoration och inreda hennes vardagsrum och självklart ville jag det😃 Vi åkte och shoppade och hittade kuddar, kuddfodral, ljusstakar, pampas och mattor blandannat. Väl hemma i deras hus så gick jag loss och började ändra om så här kommer lite före och efter bilder på hur det blev.

Före….
Efter
Lite deco på bordet
Nya snygga kuddar i soffan
Före…
Ska i någon kvist i vaserna till vänster sen också.
Före…
Efter
Före…
Efter

Vi blev så nöjda med resultatet och det var jättekul att få hjälpa till. Vi köpte även en grå matta så de kan byta ut sen till vintern och då ha mörkblå eller mörkgröna detaljer så som kuddar, pläd och prydnadssaker.

Som ni ser på bilderna har vi även använt saker som redan fanns i hemmet. Ibland räcker det att bara byta plats på något för att få det att passa in. Nästa projekt vi ska ge oss på sen är sovrummet och köket, men vi tar lite i taget. Ha en trevlig kväll!/ Madde

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: