Fullkomligt Ă€lskar min nya kruka😍

Vill ju sÄ smÄningom göra mig en liten asiatisk del i trÀdgÄrden sÄ idag köpte jag en buddha kruka och jag Àlskar den verkligen!! Fick bli en dahlia i den sÄlÀnge dÄ jag tyckte den var sÄ vacker sÄ jag kunde inte motstÄ den. Kommer plantera nÄgon form av prydnadsgrÀs i den senare.

SĂ„ himla vacker😍

IgÄr var vi bortbjudna till vÄra gamla grannar och deras nya hus pÄ middag. Det blev en super trevlig kvÀll med massa gamla minnen kom upp. Plockade med mig en hÀrlig bukett luktÀrter till dem som fick pryda bordet i uterummet dÀr vi satt och Ät. Doften Àr helt underbar och de Àr ju sÄ vackra. Ha en trevlig kvÀll!/ Madde

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: