Så var vi hemma igen…

Efter 3 underbara dagar inne på Ven med min bror och hans familj så har vi nu kommit hem igen. Vi har haft otrolig tur med vädret och trots att det inte finns så mycket att göra på ön så har vi hittat på fantastiska saker varje dag utan en tanke på varken tid eller rum. Vi bodde i stugor på campingen med en helt magisk utsikt över havet. Sängarna var inte de skönaste vi sovit i, men att få vakna till utsikten och sätta sig på vår lilla veranda och dricka morgonkaffet var magiskt.

Underbar utsikt😍🙏

Hemma har det hänt massor i vår lilla trädgård🌱🌸🍅🥒 det växer massor av gurkor och paprikor och tomaterna börjar nu äntligen att mogna efter att jag klippte bort massor av blad och grenar så solens strålar når dem.

Två av mina rabattrosor har slagit ut medans vi var borta😍 En dahlia är snart också utslagen och hortensiorna blommar nu för fullt. Blommorna i krukorna levererar också rikligt med blommor i år vilket är jätteroligt.

Jag och maken firar idag 14 år som gifta och istället för att gå ut och äta så firar vi hemma på vårt vis med hämtmat, netflix och mys tillsammans med våra härliga ungar❤ Hoppas ni får en mysig kväll! Det ska jag ha iallafall😃

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: