Äntligen är sommaren tillbaka…

Så härligt väder idag🌞 och allt växer på bra i trädgården. Älskar att vakna till fint väder och ta en rundtur i trädgården med morgonrocken på och kaffekoppen i handen och se hur alla blommor, grönsaker och växter växer över ett dygn. Det är verkligen livskvalité för mig. Idag är det bara slapp i vår pergola som gäller, men måste säga att det är svårt att bara sitta still så eventuellt ger jag mig på att frisera mina tomatplantor så solens strålar når tomaterna så de mognar lite snabbare. Har hur mycket tomater som helst på plantorna, men de mognar långsamt. Ha en toppen dag i solen för det ska jag ha🌞

Massa gurkor på gång…
och massor av tomater.
Min ena ”Leonardo da vinci” ros blommar äntligen.
Mitt pampasgräs som jag sådde i februari växer på bra.
Blommorna framför entrén.
Min vackra hortensia.
Här blir det slapp majoriteten av dagen😃👌

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: