Renovering av vårt kök

När vi köpte vårt hus så såg det ut enligt bilden ovan…..
Köket efter vi hade lämnat in det för lackering……
Då vi ångrade oss med det vita köket så har vi nu målat det grått själva.
Så nöjda med det grå!

Hej allihop,

När vi köpte vårt hus för 11 år sedan så älskade jag planeringen av köket, men avskydde att det var i ek. Tiden gick och vi levde med köket så i 7 år. För fyra år sedan bytte vi bänkskiva, kaklade och lämnade iväg våra luckor på lackering. Då stod vi och velade mellan vitt och grått, men bestämde oss till slut för vitt och vi blev jättenöjda. Så småningom började jag ångra att vi inte hade tagit grått. I torsdags berättade jag för Andrej att jag alltid ångrat att vi inte tog grått och det visade sig att han hade känt likadant hela tiden. Då vi hade 2 olika sorters grå färg hemma så bestämde vi oss för att provmåla med dem på kartong och se hur det skulle sett ut. Dagen efter väckte Andrej mig och frågade vilken färg jag gillade mest och sen sa han okej då kör jag nu och handlar färg så målar vi. Trots att vi skulle ha gäster den dagen så började Andrej direkt, ja min man är så😂 Allt var färdigmålat i lördags så i söndags rensade och tvättade jag i skåpen i 12 timmar 🙈 och nu står vårt gråa kök äntligen klart😁👌

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: