Planering till nĂ€sta sommar🌾

Var ska jag börja? Denna sommar har jag bara haft 2 veckor semester. Första veckan började med att jag fick kraftiga nacksmĂ€rtor och var i princip sĂ€ngliggande hela veckan. PĂ„ lördagen Ă„kte vi till Bakken och hade en mysig dag. PĂ„ natten mot söndagen fick lille sonen och hans flickvĂ€n covid sĂ„ vi satt hemma och kunde inte hitta pĂ„ nĂ„got. Vi hade dessutom en inplanerad överraskningsfest för store sonen som skulle fylla 18 Ă„r pĂ„ lördagen och vi var livrĂ€dda att vi andra ocksĂ„ skulle insjukna. Vi testade oss flera ggr och tack o lov klarade vi oss sĂ„ vi kunde ha festen🙏. Det blev en riktigt rolig fest som varade till halv fem pĂ„ morgonen😅 och sonen var helnöjd. PĂ„ mĂ„ndagen dĂ€refter började jag jobba och det kan jag lova att jag fick göra haha 🙈 massa som var sjuka pĂ„ jobb och semestertider sĂ„ det enda jag gjort nu i 2 veckor Ă€r att försöka lösa personal och planera om schema, men trots tuffa tider sĂ„ har vi alla hjĂ€lpts Ă„t och Ă€ndĂ„ haft roligt. Idag var min chef sĂ„ snĂ€ll och jobbade för mig sĂ„ jag fick en ledig dag och den har Ă€gnats Ă„t vila och att skapa buketter. Fick ihop ett helt gĂ€ng och insĂ„g hur tacksam jag Ă€r för vad min trĂ€dgĂ„rd ger mig🙏 I Ă„r har inte mycket gĂ„tt sĂ„ som jag velat dĂ„ jag haft stora problem med mördarsniglar och de har Ă€tit upp det mesta. För första gĂ„ngen pĂ„ mĂ„nga Ă„r har jag inte haft nĂ„gon egenodlad sallad dĂ„ de smĂ„ jĂ€klarna har Ă€tit upp den sĂ„ fort den har tittat upp frĂ„n jorden. Jag har dock berikats med en hel del blommor och Ă€r det nĂ„got som gör mig lycklig sĂ„ Ă€r det att kunna gĂ„ ut och plocka mig en bukett, sĂ„ idag har jag bestĂ€mt mig för att nĂ€sta Ă„r ska jag inte odla speciellt mkt grönsaker och rotfrukter. Jag ska istĂ€llet fylla mitt trĂ€dgĂ„rdsland med dahlior och fler sorter av rosenskĂ€ra ska planteras i mina odlingslĂ„dor. Om detta ska vara möjligt sĂ„ mĂ„ste man vara ute i god tid sĂ„ idag har jag förbokat en massa knölar hos Magnolia för leverans i mars. De populĂ€ra sorterna tar slut vĂ€ldigt snabbt och jag kan berĂ€tta att pĂ„ vissa sorter har jag köplats 1200🙈 jag har ocksĂ„ bestĂ€llt nĂ„gra magiskt fina tulpanlökar frĂ„n Florea. Vill ni precis som jag ha magiska rabatter och krukor med dahlior och tulpaner till nĂ€sta Ă„r sĂ„ Ă€r det hög tid att bestĂ€lla nu. Nu kallar snart sĂ€ngen dĂ„ det blir en lĂ„ng dag pĂ„ jobb imorgon. Ha en fin kvĂ€ll! Kram Madde

Helnöjd son🙏
Mina underbara Leonardo da Vinci rosor
RosenskÀra cupcake white
Dessa godingar har jag bestĂ€llt đŸ„°

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: