Rosenskäran bjuder på massor av blommor🌺

Det var ett bra tag sedan ni hörde något från mig härinne. Jag har fullt upp känner jag! Jobbar heltid och på kvällarna när jag kommer hem så ska trädgården tas om hand och familjen också såklart. Känner att det är min prio ett. Som ni vet så älskar jag att vara ute i trädgården och gå där och vattna och njuta av alla mina blommor och grönsaker. Det jag däremot inte älskar är MÖRDARSNIGLAR!! Jag lägger minst 1-2 timmar varje kväll på att plocka de äckliga jävlarna. Har aldrig sett så många som i år. Jag plockar mellan 100-150 st varje kväll, men igår var det rekord! Då räknade jag till över 800st!! De är precis överallt och äter på alla mina blommor. De har till och med gett sig på mina luktärter som de aldrig rört tidigare. Sallad ska vi inte snacka om! Det är ju typ bland det enklaste att odla, men i år har jag inte sett till ett endaste salladsblad och då har jag sått i två omgångar! Vet inte om det är de äckliga sniglarna som äter upp den också innan den ens tittat upp ur jorden.I år är det verkligen inte mitt år känner jag. Alla mina gurkor och tomater som jag sådde inomhus var hur fina som helst, men från den ena dagen till den andra så dog allihop så det var bara att börja om igen och de nya blev tack o lov fina. Har massor av gurkor på gång nu så det är kul. Luktärterna brukar vara stora och blomma redan i juni, men de är endast 30 cm höga och inte en endaste knopp syns till. Något som däremot ger mig stor glädje är mina rosenskära! De blommar otroligt mycket och jag plockar buketter hela tiden.

Rosenskäran 🥰
Plockade mig en stor bukett ikväll.
Några fick bo i en vas i köket…
Och några i badrummet.
Mina vackra solrosor
Två dahlior har också slagit ut.
🥰
Denna bukett gjorde jag häromdagen.

Nu ska jag jobba 3 dagar till sen är det äntligen semester☀️ dock bara 2 veckor, men jag ska verkligen njuta med familjen och såklart trädgården och fina vänner också. Fler buketter kommer plockas och lite dagsutflykter kommer vi också åka iväg på. Hoppas ni får en magisk sommar! Det ska jag iallafall ha ❤️ Kram Madde

2 reaktioner till “Rosenskäran bjuder på massor av blommor🌺

  1. Ihhh, fi fasiken för sniglar!!! Hatar sniglar! Hade så många i mitt tidigare boende så jag äcklas så fort jag ser den lilla minsta nu. Och som du skriver, de äter upp allt! Tack och lov var det en padda som flyttade in i en tomatlåda som började käka upp de slajmiga sakerna, så de minskade … N
    Nu hittade jag typ 10-11 st sniglar under jorden i en stor odlingskruka som jag rensade ur, vet inte om de var döda eller levande :-O

    Gilla

    1. Ja fyy! De är inte roliga att ha och göra med. Jag kanske får köpa mig en padda då🤣 så kan ju den hjälpa mig med mitt problem haha. Ha en trevlig kväll!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: