Underbar dag i trädgården 🌱

Vilket härligt väder att vakna upp till! Har varit ute i trädgården i stort sett hela dagen. Planterade ner mina tomater, paprikor och kapkrusbären i sina slutkrukor sen fick de stå i uterummet och sola sig lite. Dahliorna fick komma ut i solen 1 timme så de vänjer sig vid utomhus klimatet. De behöver avhärdas innan de ska planteras ut i rabatten. Har även sått ny gurka idag då mina andra dog. Misstänker att dem fick spinn. Har aldrig hänt förut, men någon gång ska väl vara den första. Luktärterna har bott i sina påsar utomhus länge nu så nu var det även dags att plantera ut dem på sina platser. Köpte mig en pion för ett tag sedan också så den planterade vi också ut. Kvällen spenderades med alla mina pojkar på curla där vi bowla, åt god mat och spelade en massa andra spel. Alla var nöjda och glada med dagen, men mest glad var nog jag som äntligen fick med mig alla mina killar på något kul. Grabbarna är ju stora nu så de hänger mest med kompisar och flickvänner numera så man får vara glad när vi äntligen gör något tillsammans. Ha en fin kväll!/Madde

Min kapkrusbär är så fin och blommar nu😃
Plantorna får sola sig lite😉
Dags att sätta nya gurkfrön!
Izzy myser i det fina vädret😻
Mycket rötter på mina luktärter 😍
Testar att plantera luktärter i vår gamla dynbox för andra året. Förra året dog alla plantorna och jag tror att de fick för mkt sol och kanske för lite vatten så jag testar igen.
Häruppe trivdes mina luktärter förra året och jag plockade massor av buketter. Ju mer jag plockade ju mer blommade dem så här blir det också luktärter igen.
Luktärterna planterade!
Har hunnit sitta och njuta i pergolan också😉 i bakgrunden syns mina fina flox som snart kommer blomma med vackra vita blommor och sprida en underbar doft i trädgården.
Tulpanerna blommar så vackert nu 😍
Kunde inte låta bli att plocka in några i vasen😍

2 reaktioner till “Underbar dag i trädgården 🌱

 1. Våra tulpaner har inte riktigt kommit igång ännu. Har bara två vita som blommar, så dom får stå kvar. Dessutom vill jag ha några riktigt färgstarka till vardagsrumsbordet om jag ska ta in några…..vilket jag har lite svårt för!
  Den som verkar ha det allra bäst hos er är Izzy, men så är det ju. Ens djur ska få njuta av livet….. 🙂
  KRAM/Susie

  Gilla

  1. De kommer nog snart igång ska du se🙂 jag älskar att ha färska blommor i vas inomhus och tulpaner är ju så fina så jag kunde inte låta bli.
   Ja Izzy har det bra hon! Bortskämd som tusan, men det är ju precis så det ska vara. Hon är som en dotter för mig. Mysig är hon och ska sova på min mage varje natt🙂
   Ha en fin dag Susie! Kram Madde

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: