Dahliorna är här😍

Fick sms igår att jag hade paket att hämta ut så jag och Kevin körde och hämtade ut det i förmiddags. Det var mina fina dahliaknölar som jag beställde för några månader sedan. Älskar när de är förpackade med bilder på så man tydligt kan planera var i rabatten man ska ha dem så cred till Floralinnea som jag beställde dem ifrån.

Eftermiddagen spenderades hemma hos min fina barndomsvän Carro med massa kaffe och trädgårdsplanering. Så fort det blir lite varmare så ska vi plantera lite olika blommor i hennes trädgård. Det blir bla dahlior, jätteverbena och luktärtor. Hon frågade om jag hade tappat det helt när jag sa att jag längtar tills jag kan ligga på alla fyra och rensa ogräs i trädgården haha. Älskar ju allt som har med trädgården att göra.

Efter besöket hos Carro så körde vi och hämtade ut min väggdekoration som jag beställde för 6 månader sedan och det var absolut värt väntan. Är så nöjd med den.

Efter att ha haft ett riktigt tufft år 2020 så känns det nu som att allt flyter på och alla pusselbitar faller på plats. Andrej har blivit egenanställd och har massor av jobb. Han kan planera och organisera sina jobb själv och han mår så mycket bättre. Glad att han vågade satsa för detta är helt rätt för honom. Många spännande saker händer framöver och allt jobb med trädgården börjar. Känns egentligen fel att säga jobb för jag ser det inte som det utan mer som en riktigt rolig hobby. Jag mår toppen just nu (bortsett från att hela övre ryggen och nacken är låst igen), men annars är allt precis så som vi vill ha det just nu. Detta året har nästan nyss börjat och vi ser väldigt mycket fram emot vad mer 2021 har att erbjuda. Ha nu en riktigt mysig kväll!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: