Dahlia frossa😍

Hej allihop, dÄ var det helg igen. KÀnns som att man knappt har jobbat den sista tiden nÀr det varit en massa röda dagar. Hinner precis komma till jobb sÄ Àr det dags att vara ledig igen. Skönt med lite extra ledigt , men jag blir helt slut i huvudet av att inte följa mina vanliga rutiner. Nu nÀr jag har haft en massa tid över sÄ har jag frossat i dahlia knölar. GÀller att vara ute i god tid och bestÀlla sÄ fort de slÀpps annars försvinner favoriterna direkt. Satte 3 olika sorter förra vÄren och alla tog sig och blommade sÄ fint hela sommaren sÄ nu satte jag mig ner och bestÀllde en massa olika sorter. Ska bli sÄ spÀnnande att följa deras blomning. Har Àven bestÀllt lite olika fröer. Tomater, gurka och luktÀrter Àr ett mÄste. LuktÀrterna blommade ocksÄ superfint hela sommaren och jag plockade buketter nÀstan dagligen och sÄ doftar de ju underbart. LÀngtar sÄ tills jag kan sÄ mina fröer och plantera i trÀdgÄrden. Tiden gÄr fort sÄ snart Àr det dags. I helgen ska jag bara slappa och njuta med familjen. Hoppas ni fÄr en underbar helg!/Madde

SÄhÀr fint blommade en av dahliorna i somras.
En av de andra dahliorna
Dessa har jag blandannat bestÀllt nu.
Dessa Àr ocksÄ bestÀllda

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: