Vinkällaren är klar😃

Veckan som gått har varit ganska intensiv. I tisdags var jag på lasarettet hela dagen med Kevin som skulle fixa sin tand och jag har varit väldigt orolig inför hans narkos. Är så obehagligt att sitta och hålla sitt barn i handen när de somnar in, men nu är tanden fixad och denna mardröm är över tack o lov.

Sist jag skrev så berättade jag ju att vi skulle bygga en vinkällare och här går det undan som vanligt. Jag ritade och berättade för Andrej hur den skulle se ut och sen körde vi och inhandlade material. När vi kom hem så mätte vi och sågade och Andrej började bygga på en gång. Säg vad min käre man inte klarar att bygga. Han är helt fantastiskt duktig på allt han tar sig för och nu är den klar. Är så himla nöjd och den blev precis så som jag ville ha den. Vi har lagt en svart heltäckningsmatta som täcker allt golv, spraymålat spegeln, hängt upp guldiga sammetsgardiner in till de andra rummen, målat väggar och tak svart och våra egenmålade tavlor fick äntligen sin plats. Nu vill jag bara sitta där under trappen och njuta av hur fint det är. Hoppas ni får en trevlig kväll!/Madde

Under trappen😍
Älskar😍
Hallen i källaren.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: