VinkĂ€llaređŸ€”

GodkvÀll! Dagen har bestÄtt av att tvÀtta, stÀda och rensa. Har lÀnge mÄtt dÄligt över hur det ser ut under vÄr trapp i kÀllaren. Mammas fina kista har gömts under högar av bÀddmadrasser, tÀcken, filtar och kuddar. Hur mkt grejer kan man ha egentligen? KÀnner att vi behöver bygga ut huset haha. Iallafall sÄ har jag rensat dÀr idag och kistan har fÄtt komma in i allrummet istÀllet. DÀr i har jag lagt en massa teckningar och grejer som barnen har gjort nÀr de var smÄ. Förhoppningsvis kommer de uppskatta att jag sparat det och titta pÄ alla saker sen nÀr de Àr vuxna. Nu blev det tomt under trappen sÄ jag fick sÀtta dit ljuslyktor och bomullskvistar sÄlÀnge. Nu har tanken fötts pÄ att ha en vinkÀllare dÀr under. TÀnker att det hade varit bÄde snyggt och praktiskt att ha en massa vinflaskor dÀr. MÄste bara bestÀmma hur jag vill ha det och det Àr inte lÀtt alls kan jag meddela. Antingen nÄgon hylla som stÄr pÄ golvet eller om man ska hÀnga vinhyllor pÄ vÀggen. Har Àven funderat pÄ ÀppellÄdor för dÄ kan man ju bÄde ha liggande och stÄende flaskor. KÀnner att detta fÄr nog bli mitt nÀsta projekt. Det Àr extra kul ocksÄ att vi kommer nÀrmre och nÀrmre allrummet i kÀllaren nu med vÄra projekt. PÄ entréplan har vi ju gjort vid allt, men i kÀllaren har vi bara gjort en tvÀttstuga Àn sÄ lÀnge, men dÀr finns ju ett stort allrum, förrÄd och matkÀllare ocksÄ. BÄde matkÀllaren och förrÄdet har fÄtt agera förrÄd för alla prylar som kan vara bra att ha, julsaker och alla heminredningssaker som jag byter ut ganska ofta. Allrummet Àr stort och dÀr har vi diskuterat att göra bÄde mancave, biorum, gamingroom och ungdomshÀng, men vi kan inte riktigt bestÀmma oss för vad vi vill ha dÀr nere. Emilio ville ha det som bÄde gamingroom och sovrum, men problemet Àr att det finns ingen egen ingÄng dÀr sÄ det gÄr inte att sova dÀrnere och dÄ tyckte han inte det var intressant lÀngre. Vi fÄr vÀl se om vi kommer pÄ nÄgot kul att göra dÀr nÄngÄng. Nu fÄr jag först komma pÄ hur jag ska göra med vinförvaringen. KÀnner jag mig sjÀlv och min man rÀtt sÄ har vi nog ganska snart detta projektet ocksÄ klart. Har ni nÄgra idéer pÄ hur vi kan ha det under trappen sÄ fÄr ni gÀrna skicka ett meddelande till mig antingen hÀr eller pÄ bloggen, pÄ fb eller instagran. Ha en mysig kvÀll!/Madde

Under trappen just nu!
Kanske nĂ„got sĂ„dantđŸ€”
Dessa Ă€r riktigt snygga tycker jag😍
Dessa Ă€r ocksĂ„ fina😍

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: