Älskar dessa växter😍

Då var det dags att återgå till jobb efter den bästa helgen på hela sommaren än så länge enligt både mig och Andrej. Första helgen sen långt innan semestern som vi bara har varit själv hemma med barnen utan några måsten. Vi har haft helt underbart väder och bara njutit i vår trädgård och tagit dagarna som de kom. Nu har jag precis varit ute och vattnat alla mina blommor och grönsaker, det är så rogivande och man rensar skallen. Det gäller att vattna ordentligt nu när det är så varmt. Njuter av varje sekund i vår trädgård😍 Det börjar blåsa upp så frågan är om det inte blir regn inatt. Var tvungen att ta några bilder på mina nya prydnadsgräs, de är så vackra. Ha en fin kväll!/Madde

Miscanthus ”Red chief”
Rubrum

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: