Äntligen sommar🌞

Vilken underbar dag det var igÄr! Hela dagen och kvÀllen spenderades i trÀdgÄrden. Det blev mest slapp och njutning, men fick rensat lite ogrÀs i blomrabatten iallafall. Jag Àr ingen badmÀnniska, men kan sÀga att efter jag rensat rabatten sÄ var det riktigt skönt att kunna svalka sig i poolen. Vi har ju stÀngt av vÀrmen i bubbelpoolen som tur Àr sÄ dÀr blev det mÄnga dopp igÄr. Idag kommer det bli Ànnu varmare dÄ det redan Àr 27° kl 11. Kommer nog inte bli mÄnga knop idag heller, men mÄste plocka tomater dÄ de mognar fortare Àn man hinner blinka just nu. Plockade en skÄl till maten igÄr och ÀndÄ Àr dÀr massor kvar. Andrej grÀvde upp den sista sommarpotatisen igÄr sÄ idag blir det potatisklyftor och morotsstavar i ugnen och grillade spareribs till middag. I övrigt ska vi bara njuta av vÀrmen, trÀdgÄrden och varandra. Ha en hÀrlig söndag! /Madde

Ny sallad pÄ gÄng.
Massor av goda tomater. Sorterna jag alltid odlar Ă€r ”Celano” och ”gardeners delight”
Älskar denna😍
VÀxer för fullt i mina krukor!
Nelson njuter av lukÀrternas doft!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: