Materiell kĂ€rlek👌

BerĂ€ttade ju igĂ„r att jag köpt en buddha kruka, men jag köpte Ă€ven en buddha oljelampa och jag Ă€r sĂ„ nöjd. Blev sĂ„ mysigt att ha den tĂ€nd nĂ€r vi bubblade igĂ„rkvĂ€ll. Älskar att fixa och dona.

Ändrade Ă€ven om lite pĂ„ vĂ„r kamin idag. Fanns bara en kvar av urnan som jag velat ha ett tag nu sĂ„ den bara skrek köp mig haha!!

IkvĂ€ll har jag varit och hjĂ€lpt Andrejs brors fru att inreda deras nylagda trĂ€dĂ€ck. Det blev sĂ„ fint!! DĂ€r kommer de kunna njuta mĂ„nga somrar framöver. Vi planterade Ă€ven blommor och satte pĂ„ trĂ€dĂ€cket och mĂ„lade deras gamla trappa som de hade upp till verandadörren tidigare dĂ„ trĂ€dĂ€cket inte fanns. Nu fĂ„r den torka till imorgon och kommer bli en fin detalj. Tack Hanna för att jag fick hjĂ€lpa dig😃 LĂ€gger upp en bild pĂ„ trappan nu, men fler bilder kommer imorgon eller pĂ„ lördag. Ha en fin kvĂ€ll!/Madde

Före…..
Voila😃👌

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: